Forbedre et ineffektivt website

Vi har bygget og udviklet effektive websites i mere end 25 år, og vi vil meget gerne samarbejde med dig.

LAD OS KOMME IGANG
Web-Design-And-Development

Klar til at vækste din forretning?

Vi tager os tid til at forstå din organisation og kunder og opbygger derefter en tilpasset strategi, der er i stand til at levere bemærkelsesværdige resultater.

web-design-and-dev-process

Forbedre din brugeroplevelse

Besøgende på dit website, der let kan navigere i det og finde, hvad de leder efter, er langt mere tilbøjelige til at bruge tid på dit website. Det betyder, at du har flere muligheder for at opbygge en relation, få deres tillid og til sidst konvertere dem fra leads til kunder.

Magnifing glass and documents with analytics data lying on table

Brug analyser til din fordel

Når dit website er opbygget korrekt, kan du forstå kundes handlinger og adfærd gennem data og analyse. Dette betyder, at du proaktivt kan forbedre dit websites ydelse for at gavne kundens oplevelse og øge dine konverteringsfrekvenser.

woman-laptop-website-postit-table

Generer højere indtægter

Professionelt designede websites ser ikke kun bedre ud og fungerer bedre, men de tiltrækker også opmærksomhed og skaber trafik. Lad os arbejde sammen med dig for at maksimere dit websites effektivitet og dermed udvikle din virksomhed.

Vidste du at?

Dit website skal ikke kun kommunikere din historie effektivt; det skal også være interessant - og hurtigt. Her er info til at understøtte dette:

.05
Når dit website er uploadet, danner brugere en mening om din virksomhed på et halvt sekund
44%
44% af besøgende på et website forlader det, hvis der ikke er kontaktinfo eller telefonnummer
8 secs
Det gennemsnitlige menneskelige opmærksomhedsspænd er kun 8 sekunder, hvilket er, den tid du har til at fange din kundes opmærksomhed
7%
Et enkelt sekunds forsinkelse af dit websites indlæsningstid kan resultere i et 7% tab i konvertering

Digitale marketing tjenester til forbedring af et ineffektivt website

Dit website er mere end det ser ud til, det er også et værktøj til at opbygge dit brand, opbygge relationer til potentielle kunder og  skabe resultater.

Digital-Marketing-Strategy

Din hjemmeside fungerer som et værktøj til at konvertere besøgende til leads. Vi hjælper dig med at udvikle landing pages, der er fokuseret, overbevisende og som motiverer besøgende til at tage handling.

LÆR MERE OM OPTIMERING AF LANDING PAGE

Webdesignere hjælper med at omdanne dit brand til en visuel relevant historie.

Vi forvandler dit website til en effektiv måde at engagere sig med dine kunder og gør det til et højtydende marketing værktøj for din virksomhed.

LÆR MERE OM WEBDESIGN OG UDVIKLING

Vores købsadfærd udvikler sig kontinuerligt sammen med internettets udvikling. Dine kunder forventer en problemfri, brugervenlig købsoplevelse. Hvis du vil forbedre din online shopping oplevelse, er vores e-handelsløsninger muligvis det, du leder efter.

LÆR MER OM ECOMMERCE

Selv hvis du har det mest attraktive website på internettet, er det nytteløst, hvis ingen kan finde det. Den måde, forbrugerne søger efter information er i konstant forandring. Vores Adaptive SEO-metodologi hjælper med bedre rangering af dine vigtigste søgeord. Dette sikrer, at din virksomhed bliver fundet af dine kunder, i dag og i morgen.

LÆR MERE OM ADAPTIV SEO

Brug af mobile enheder fortsætter med at vækste hurtigere end brugen af ​​bærbare computere og desktops. For at forblive relevant, skal din virksomhed være der, hvor dine forbrugere befinder sig. Vi kan hjælpe dig med en mobil markedsføringsstrategi, der fungerer på tværs af alle enheder.

Lær mere om mobil markedsføring

Hvis du investerer penge i markedsføring, skal du måle, hvor godt din marketingindsats leverer leads og salg. Vi hjælper dig med at opsætte og forstå dine analyser og udvikle rette rapportering.

LÆR MERE OM ANALYSE OG RAPPORTERING

lead-gen-v2

Få flere leads og salg

Generer leads, der er mere tilbøjelige til at blive kunder.

brand-awareness-v2

Opbyg brand kendskab

Bliv fundet af dine kunder og skab mere kendskab til dine tjenester.

online-reputation-v2

Opbyg dit online omdømme

Gør dine kunder til dine største fans.

Tal med en WSI-ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af ​​vores WSI Digital Marketing eksperter til at kontakte dig, så du kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Balloons Above the Valley- white bkgd
"WSI har gjort et fantastisk job med at designe vores website og flytte det fra almindelig og funktionel til utroligt professionelt. Vi vil anbefale WSI til enhver virksomhed, der har brug for en hånd med at forbedre deres internettrafik eller deres forretning."
Bob Barbarick - Ejer / præsident for Balloons over the Valley

Lad os tale websites

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World