Facebook Annoncering

Med milliarder af brugere over hele kloden, er Facebook ikke et socialt medie, du kan se bort fra. Vi kan hjælpe dig med at skabe de rigtige forbindelser og opbygge stærk kundeloyalitet via Facebook annoncering.

Woman connecting cellphone and laptop computer-1

Opbyg stærke relationer til din målgruppe

Enestående og skræddersyet mulighed for at målrette din annoncering, sikrer at dit brand rammer dine potentielle kunder. Målret din Facebook annoncering efter interesser, adfærd, forbindelser, sprog, placeringer - og endda dine konkurrenters følgere. Ingen anden platform gør det nemmere og mere effektivt at nå sin målgruppe.

dashboard-screen-analytics

Mål styrken på dine annoncer

En gennemtænkt Facebook reklamestrategi sikrer dig et stærkt investeringsafkast. Få adgang til metrics og se dine annoncers rækkevidde, engagement, klik, konverteringer og mere. At forstå, hvad der virker, og ikke virker, bør ikke være en gætteleg.

HowToMakeMoneyByKeepingYourPromises1-Site

Få styr på annonceudgifter og indtjening

Facebook annoncering er budgetvenlig. Ved brug af udnytte de muligheder der forefindes ift. at målrette sin annoncering kan omkostninger til både klik og konverteringer holdes lave. Derudover bestemmer du selv budget enten pr. dag eller for levetid af annoncering. Du er 100% i kontrol og kan altid ændre din strategi.

Vidste du?

Organisk markedsføring via din Facebook virksomhedssite er ikke længere nok. For at udnytte styrken af et netværk med +1 milliard daglige brugere, skal du sikre dig, at din Facebook-reklamestrategi udvikler sig.

94%
94% af Facebook-annonceindtægter kommer fra mobilbrugere
74%
74% af Facebook-brugere ligger i høj indtægts kategorien
37%
Priserne på Facebook-annoncer faldt med 6% i 2019, mens annonceeksponeringen steg med 37%
CPC
Den gennemsnitlige pris pr. klik for en Facebook-annonce er kun kr. 10,50

Vi gør mere end bare Facebook-annoncer

Analyse og udvikling af dine Facebook-annoncer er kun én komponent i din digitale marketingstrategi. Det er en god start, men hvis du vil se resultater for din digitale indsats, skal du integrere dine personas i alle aspekter af din digitale marketingstrategi.

Få flere leads og øget salg

Få flere leads og øget salg

Genererer leads, der er mere tilbøjelige til at blive dine kunder.

Øge brand kendskab

Øge brand kendskab

Bliv fundet af dine kunder og skab mere kendskab omkring dine ydelser.

Udvid dit online omdømme

Udvid dit online omdømme

Gør dine til dine største fans.

Forbedre et ineffektivt website

Forbedre et ineffektivt website

Transformér dit website til en lead genereringsmaskine for din virksomhed.

Tal med en WSI-ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af vores WSI Digital Marketing eksperter til at kontakte dig, så du kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Julio-Vieira-Profile-Picture
“Under vores partnerskab med WSI fik vi syn for nye måder at markedsføre vores virksomhed på. I dag arbejder vi med statistik og mere præcise data og er klar over, at det digitale univers er et vigtigt redskab for Clinica da Mama til at positionere sig i et stadig mere konkurrencepræget felt."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, ejer.

Facebook-annoncer

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World