Få flere leads og mere salg

Hver gang vi mødes med en virksomhed for at diskutere deres digitale marketingstrategi, fortæller de os, at de har brug for to ting – flere leads og mere salg.

Vi er blevet rigtig gode til at generere begge disse til vores kunder og kan gøre det samme for dig.

Lad os komme i gang
Mobile-Sales-Leads

Er du klar til at vækste din forretning?

Vi tager os tid til at forstå din organisation og kunder og opbygger derefter en tilpasset strategi, der er i stand til at levere bemærkelsesværdige resultater.

persona-presentation

Find de rette potentielle kunder

Du skal sørge for, at din pipeline forbliver stærk. Vores erfarne team vil lede dig gennem processen med at skabe kendskab til dine produkter og ydelser, så dine leads er mere tilbøjelige til at blive kunder.

people-engaged-phone-outdoor

Kapitalisering af den digitale økonomi

Udnyt et eksponentielt større kundegrundlag, mens du styrer din vækst ved hjælp af avanceret salgs- og marketing-automatiseret teknikker.

buyer-journey-strategy

Optimér købsrejsen

Vi hjælper dig med at optimere dine salgs- og marketing-budskaber med stærk tilstedeværelse på de sociale medier, indhold der engagerer, stærke marketing budskaber, relevante e-mails, og meget mere.

Vidste du at?

Dagene med kold kanvas er overstået. At anskaffe kvalificerede leads og omdanne dem til kunder kræver erfaring og ekspertise. Se på disse lead genereringsstatistikker:

61%
61% af B2B-marketingfolk siger at generere leads af høj kvalitet er deres største udfordring
9X
Hvis du følger op på leads inden for fem minutter, er du ni gange mere tilbøjelig til at konvertere dem til salg
53%
53% af content marketing personer bruger interaktivt indhold i forsøget på at generere leads
93%
93% af B2B-virksomheder siger, at content marketing genererer flere leads end traditionel marketing

Digitale marketing tjenester med det formål at erhverve flere leads og salg

Ved hjælp af teknikker som konkurrentanalyse, personlig udvikling, content marketing og forskellige annoncerings taktikker, kan vores team hjælpe dig med at få flere leads og salg til din virksomhed.Digital-Marketing-Strategy

Når du ved, hvem du konkurrerer imod, tilpasser du spillereglerne. En omfattende konkurrentanalyse giver indsigt i styrker og svagheder hos dine konkurrenter. Vi kan hjælpe med at udvikle din virksomhed ved at vurdere markedet og finde dine konkurrencefordele.

Lær mere om konkurrentanalyse

Indhold er mest effektivt, når du præsenterer det som en historie; en historie for et specifikt publikum på et bestemt trin i køberens rejse. Vi kan hjælpe med at forvandle dit indhold til den personlige historie, som rammer potentielle kunder.

Lær mere om content marketing

Kold kanvas, direct mail og generiske e-mail-udsendelser er fortidens taktik, der ikke længere appellere til folk. De nyeste effektive marketingstrategier giver potentielle kunder mulighed for naturligt at finde dig og kan tilbyde et aktuelt indhold i alle faser af købers rejse. 

Lær mere om inbound marketing

Mange virksomheder undervurderer betydningen af sociale medier i kundes købsstadier i dag. Hvis dine potentielle kunder er på sociale medier, hjælper vi dig med at skabe en integreret kommunikationsstrategi og social kampagne for at forbinde dig med din sociale målgruppe.

Lær mere om social media marketing

Brug af sociale medier til lead generering - hvad vi også kalder Social Selling - er hvor de mest succesrige sælgere koncentrerer deres indsats i dagens ekstremt konkurrencepræget digitale marketing landskab. Vi kan lære dig og dit team hvordan man mestrer social selling.

LÆR MERE OM SOCIAL SELLING

En betalt annoncerings aktivitet giver dig mulighed for straks at opnå forbindelse til personer, der søger efter dine produkter eller tjenester. Med betalte annoncer kan du nå din målgruppe via flere dimensioner - f.eks. device, tid og placering.

LÆR MERE OM PAID SEARCH ANNONCERING

Når det gøres rigtigt er  e-mail marketing en af ​​de mest effektive marketing taktikker til at pleje og engagere dine kunder.

Lær mere om e-mail-marketing

brand-awareness-v2

Skab brand kendskab

Bliv fundet af dine kunder og skab mere kendskab til dine tjenester.

online-reputation-v2

Udvid dit online omdømme

Gør dine kunder mere brand loyale og få en større følgeskare.

web-design-v2

Forbedre et ineffektivt website

Transformér dit website til en lead genereringsmaskine for din virksomhed.

Tal med en WSI-ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af vores WSI Digital Marketing eksperter til at kontakte dig, så vi kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Precision Vision Edmond - logo
"Vi har et rigtig godt samarbejde med WSI. Vi arbejdede tidligere med flere andre marketingbureauer, der ikke leverede resultater, og jeg kan med glæde sige, at det gør WSI. De hjælper med at bringe vores vision til live på en måde, der giver mening."
Dr. Selina McGee - Precision Vision Edmond, FAAO og ejer

Lad os kigge på leads og salg

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World