Tag ikke blot vores ord for det

Lyt til hvad en af vores kunder har at sige om at gøre os til deres digitale marketing partner. Hos WSI bestræber vi os hele tiden på at gøre tingene bedre, og vi er stolte over, også at hjælpe andre virksomheder og organisationer med at opnå bedre resultater.

Her er flere udtalelser fra vores glade kunder

logo_inforevision
”Med hjælp fra WSI har vi øget vores trafik til vores hjemmeside markant. Særligt gennem kontinuerlig deling af emner på LinkedIn samt arbejde med SEO, har vi oplevet et stort engagement til vores ydelser og services. Vi kan mærke en stor forskel i interessen til inforevision, som vi ikke på samme måde har oplevet før, vi fik et samarbejde med WSI. Hos inforevision kan vi varmt anbefale WSI til enhver virksomhed, der har brug for hjælp til at forbedre deres trafik til hjemmesiden gennem LinkedIn, SEO eller anden markedsføring."
Rie Højgaard Kristiansen - Marketingskonsulent, inforevision
Wishco_logo_black (1)
"Samarbejdet med WSI i Danmark har bevirket, at vi sammen har udviklet en mere ”klar” tanke om, hvad det er for en virksomhed, vi arbejder med. For os har det i mangt og meget betydet en bedre strategisk kommunikation og et mere målrettet perspektiv på, hvad vi gør - og hvordan. Udviklingen af nye kommunikationsplatforme (primært WEB) og sparring omkring taktiske tiltag, fx ”Sammen”-kampagnen, har bidraget til at gøre vores markedsføring bedre. Samlet set har samarbejdet med WSI bidraget positivt til primært de strategiske tanker, hvilket har medvirket til, at Solamagic gruppen er vokset."
Peter van A. Bjerke - CEO Solamagic
Precision Vision Edmond - white bgkd
"Vi har et rigtig godt samarbejde med WSI. Vi arbejdede tidligere med flere andre marketingbureauer, der ikke leverede resultater, og jeg kan med glæde sige, at det gør WSI. De hjælper med at bringe vores vision til live på en måde, der giver mening."
Dr. Selina McGee - Precision Vision Edmond, FAAO og ejer

Vi vil gerne gøre din virksomhed til vores næste succeshistorie

LAD OS KOMME IGANG
Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World