Målrettet kultur og værdier

Vi mener, at det er vores innovative kultur, der fører til gode ideer og succesrige marketingstrategier. Det er gennem vores værdier, at vi forbedrer os i alt hvad vi gør.

Sammen driver vores kultur og værdier WSI-netværket fremad

WSI Core Values-01

I stedet for blot at acceptere forandring, bestræber vi os på at blive bedre i alt, hvad vi gør. Vi anerkender, at det ikke altid handler om perfektion. I stedet sigter vi mod kontinuerlige fremskridt. Vi stræber ikke kun efter at se tingene som de er, men som de kunne være i en mere optimal situation. Mere effektivitet; mere produktivitet; mere rentabilitet.

Vi stiller MANGE spørgsmål; vi kan ikke lade være. Dette ønske om at lære og finde nye muligheder er drivkraften i vores organisation - jo flere spørgsmål vi stiller, jo mere indsigt og muligheder vil vi opdage. På alle hjørner af kloden ønsker vi at forstå vores marked, opretholde en fordel i forhold til vores konkurrenter og - frem for alt - flytte vores kunder mod et højere niveau af succes.

Uanset stilling eller ansættelsesforhold tager alle ansvar. Vi har fokus på at skabe værdi. Sammen har vi som mål at være en effektiv, veltrimmet og agil virksomhed. Som en samlet enhed adresserer vi udfordringer, tager risici og fejrer succes.

Vi udnytter vores intellektuelle styrke, mangfoldighed og erfaring i vores netværk og anerkender, at helheden er større end summen af ​​dets dele. Vi er inspireret af renæssancens historie, hvor forskelle blev smeltet sammen for at skabe nogle af de største fremskridt i menneskehedens historie. Musik, kunst og videnskab blev fusioneret med forskellige sprog og kulturer for at skabe kvantespring fremad. Hvis du er med på holdet, er du altid klar til at bringe noget af dig selv til bordet og klar til at lytte og lære fra andres unikke perspektiver og oplevelser.

I vores organisation "svinger alle en moppe." Ingen hviler 'indtil jobbet er afsluttet. Og det bedste er, at det ikke betyder noget, hvad jobbet indebærer. Med en god balance mellem selvstændighed og ydmyghed, er der ingen opgaver, der er for trivielle for nogen. Vi tror, ​​at jo flere hatte du bærer, des mere bemyndigelse får du.

Vi tror så meget på den transformative kraft i en idé kan være med til at ændre vores kunders liv, og vi brænder for den rolle, vi spiller i at bringe disse ideer til live. Enhver god idé - det være sig et produkt, en service eller en virksomhed, skal først introduceres til en kunde for at dens indflydelse kan realiseres. Vi er broen mellem "hvad der er" og "hvad det kan blive til", der åbner en verden af ​​nye muligheder og muligheder for dem, vi betjener.

Lær hvordan vi kom hertil

Den marketing-verden, vi lever i, har ændret sig helt enormt fra, da WSI første gang startede vores rejse. Som virksomhed er vi modstandsdygtige og ved hvordan vi tilpasser os - og hvordan vi hjælper andre virksomheder med at tilpasse sig og drage fordel af deres marketingindsats.

I løbet af mere end to årtier er vi vokset til et stærkt netværk af digitale marketing konsulenter.

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World