Kunde Persona Udvikling

Alt hvad din virksomhed gør, hvad enten det drejer sig om salg og markedsføring eller de produkter og tjenester, der tilbydes, skal være skræddersyet til dine kunde personas behov. Vi kan hjælpe dig med at oprette personas til dine specifikke kunder.

persona-presentation

Stil de rigtige spørgsmål

Start med at finde ud af selv de mindste detaljer om dine ideelle kunder. Hvad er deres interesser? Hvad er deres typiske baggrund og uddannelsesniveau? Hvad har de brug for? Hvilke udfordringer står de over for? Svarene på disse spørgsmål hjælper dig med at lære dine kunder at kende.

Smiling customer paying by credit card at the bakery

Gennegå din database

Nærstuderer dine nuværende og tidligere kundeoplysninger for at afsløre tendenser omkring dem. Søg faktorer, som hvordan de foretrækker at interagere med dig, hvor lang tid det tager at foretage et køb, og hvor meget af det indhold, de forbruger, før de kontakter dig.

Business people meeting and using digital tablet

Brug dit salgsteam

Spørg dit salgsteam om kendetegn ved de bedste leads, som de interagerer med. Forstå, hvad der motiverer dem, hvad deres ambitioner er, og begynd at udfylde den manglende information hos dine to eller tre mest almindelige kunde personas.

Vidste du at?

Virksomheder, der tidligt har implementeret kunde personas viser betydelige forøgelser i effektiviteten af ​​hele deres markedsføringsproces. Nogle interessante statistikker, der afslører betydningen af ​​kunde personas:

2-5x
Brug af kunde personas gjorde websites 2-5x mere effektive og lettere at bruge
2x
Hos virksomheder, der overlevere ift vækst og leads, er det 2 gange så sandsynligt, at de bruger kunde persona
900%
Brug af kunde persona øgede tidslængden af webbesøg med 900%!
7x
Hos “High Performing” organisationer er det 7 gange så sandsynligt, at de har opdateret deres kunde persona i de sidste 6 måneder

Vi gør mere end bare kunde persona udvikling

At udvikle dine kunde persona er kun et komponent i din digitale markedsføringsstrategi. Det er en god start, men hvis du vil se resultater fra din digitale indsats, skal du integrere dine kunde personas i alle aspekter af din digitale marketing strategi.

Få flere leads og øget salg

Få flere leads og øget salg

Genererer leads, der er mere tilbøjelige til at blive dine kunder.

Øge brand kendskab

Øge brand kendskab

Bliv fundet af dine kunder og skab mere kendskab omkring dine ydelser.

Udvid dit online omdømme

Udvid dit online omdømme

Gør dine til dine største fans.

Forbedre et ineffektivt website

Forbedre et ineffektivt website

Transformér dit website til en lead genereringsmaskine for din virksomhed.

Tal med en WSI-ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af ​​vores WSI Digital Marketing eksperter til at kontakte dig, så vi kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Julio-Vieira-Profile-Picture
”Under vores partnerskab med WSI fik vi syn for nye måder at markedsføre vores virksomhed på. I dag arbejder vi med statistik og mere præcise data og er klar over, at det digitale univers er et vigtigt redskab for Clinica da Mama til at positionere sig i et stadig mere konkurrencepræget felt."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, ejer.

Lad os tale om dine kunde personas

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World