Google Ads

Digital marketing er det mest effektive, når den når sin målgruppe, på det rigtige tidspunkt. Annoncering på Google hjælper din virksomhed med at få forbindelse til søgere, der leder efter dine produkter og tjenester i real-time.

WSI-Marketing-Analytics-3

Skab forbindelse med din målgruppe

Hvis du har viden om, hvorfor og hvornår dine kunder har brug for dit produkt eller din tjeneste, ved du, hvad de vil søge efter. Med denne viden giver annoncering på Google dig synlighed på det vigtigste tidspunkt.

HowToMakeMoneyByKeepingYourPromises1

Få relevant, kvalificeret trafik til en fast pris

Annoncering på Google er effektiv, fordi den leverer meget relevant og kvalificeret trafik, der søger efter præcis, hvad din virksomhed leverer. Søgere, der finder det, de leder efter, er glade, og derfor også mere tilbøjelige til at købe.

shutterstock_245178505 (1)

Vær foran dine konkurrenter

Googles søgemaskine-resultater er ekstremt konkurrencedygtige. Annoncering på Google giver din virksomhed mulighed for at være foran dine konkurrenter og stå øverst på siden, hvor den får flest mulige eksponeringer.

Vidste du?

Annoncering på Google kan øge trafikken på dit website, øge opmærksomheden omkring dit brand og tilføje indtægter til din bundlinje.

50%
Google Ads-besøgende er 50% mere tilbøjelige til at købe end organisk søgende
80%
Google rapporterer, at søgeannoncer kan øge brand-kendskab med så meget som 80%, hvilket gør forbrugerne mere tilbøjelige til at huske dit brand og interagere
89%
89% af den trafik, der genereres af betalte søgeannoncer, bliver ikke erstattet af organiske klik, når annoncerne sættes på pause
75%
Siden 2020 har Google kontrolleret omkring 75% af søgeandelen

Vi gør mere end bare Google Ads

Udvikling og analyse af dine Google Ads er kun én komponent i din digitale marketingstrategi. Det er en god start, men hvis du vil se resultater fra din digitale indsats, skal du integrere dine kunde-persona i alle aspekter af din digitale marketingstrategi.

Få flere leads og øget salg

Få flere leads og øget salg

Genererer leads, der er mere tilbøjelige til at blive dine kunder.

Øge brand kendskab

Øge brand kendskab

Bliv fundet af dine kunder og skab mere kendskab omkring dine ydelser.

Udvid dit online omdømme

Udvid dit online omdømme

Gør dine til dine største fans.

Forbedre et ineffektivt website

Forbedre et ineffektivt website

Transformér dit website til en lead genereringsmaskine for din virksomhed.

Tal med en WSI-ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af vores WSI Digital Marketing eksperter til at kontakte dig, så vi kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Julio-Vieira-Profile-Picture
“Under vores partnerskab med WSI fik vi syn for nye måder at markedsføre vores virksomhed på. I dag arbejder vi med statistik og mere præcise data og er klar over, at det digitale rum er et vigtigt redskab for Clinica da Mama til at positionere sig i et stadig mere konkurrencepræget felt."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, ejer.

Google-annoncer

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World