Udvid dit online omdømme

Vi hjælper dig med at opbygge et online omdømme, der er positivt, engagerende og troværdigt.

Lad os komme i gang
Online-Reputation

Er du klar til at vækste din virksomhed?

Vi tager os tid til at forstå din virksomhed og dine kunder og bygger derefter en strategi, der er tilpasset og i stand til at levere bemærkelsesværdige resultater.

social-media-desktop

Humanisér din virksomhed

Skab tillid hos din målgruppe ved at bruge mulighederne for at være oprigtig, fortælle en historie og modtage feedback på en måde, der humaniserer din virksomhed. Selv hvis du modtager negativ feedback, kan det overfor din målgruppe afhjælpe enhver situation, hvis du reagerer passende i øjeblikket.

Hand holding smartphone with colorful app icons concept

Få hjælp fra sociale medier

LinkedIn, Facebook, Instagram og andre sociale medier kan være gratis værktøjer, der giver dig mulighed for at nå ud til og engagere dig i din målgruppe. Skab brandloyalitet gennem aktivt engagement og kundeoplevelser, der får positive anmeldelser.

monitoring-phone

Overvåg review sites

Hold øje med sider, der indsamler anmeldelser om din virksomhed. Selvom du ikke kan kontrollere de anmeldelser, dine kunder muligvis efterlader dig, kan du overvåge dine anmeldelser og svare med rettidige, passende reaktioner.

Vidste du at?

Flere og flere kunder tager brugergenereret indhold i betragtning, inden de tager en købsbeslutning. Hvis du ikke synes, det er vigtigt at arbejde på at udvide dit omdømme online, kan denne statistik måske ændre din mening:

97%
97% af forbrugerne læser online anmeldelser for at finde lokale virksomheder
90X
Den gennemsnitlige forbruger nævner brands 90 gange om ugen
84%
84% af alle forbrugere stoler på online-anmeldelser lige så meget som personlige anbefalinger
70%
70% af forbrugerne vil undgå at købe et produkt, hvis de ikke kan lide virksomheden bag det

Digitale marketing ydelser som har til formål at øge dit online omdømme

Tidligere var virksomheder kun fokuseret på at skabe et omdømme inden for deres lokalsamfund. I dag, med internettets udbredelse, er dit samfund globalt.

Digital-Marketing-Strategy

Alt hvad din virksomhed gør, hvad enten det drejer sig om salg, marketing eller de produkter og tjenester, du tilbyder, skal være skræddersyet til dine kunders behov. Vi kan hjælpe dig med at oprette personas til dine specifikke kunder.

LÆR MERE OM UDVIKLING AF PERSONA

Indhold er mest effektivt, når du præsenterer det som en historie. En historie for en specifik målgruppe på et nøjagtigt trin i kundens rejse. Vi kan hjælpe med at forvandle dit indhold til den personlige historie, som efterspørges.

Lær mere om content marketing

Mange virksomheder undervurderer betydningen af sociale medier i kundes købsrejse i dag. Hvis dine potentielle kunder er på sociale medier, hjælper vi dig med at oprette en integreret kommunikationsstrategi og social media kampagne til at forbinde dig med din målgruppe.

Lær mere om social media marketing

Selv hvis du har det mest attraktive website på internettet, er det nytteløst, hvis ingen kan finde det. Den måde, forbrugerne søger efter information er i konstant forandring. Vores Adaptive SEO-metode hjælper dine søgninger med at udvikle sig og vokse med tiden - hvilket sikrer, at din virksomhed bliver fundet af din målgruppe, i dag og i morgen.

LÆR MERE OM ADAPTIV SEO

Ved hjælp af automatiserede værktøjer til marketing kan din salgs- og marketingproces køre problemfrit i baggrunden, hvilket i sidste ende sparer dig tid og penge. Uanset størrelsen på din virksomhed har vi et marketing automatiserings værktøj, der fungerer for dig.

Lær mere om marketing automatisering

Video har magten til at engagere og holde dine kunders opmærksomhed som ingen anden type indhold. Vi kan hjælpe dig med at producere video marketing, der når dine potentielle kunder, hvor og når de køber.

Lær mere om video marketing

lead-gen-v2

Få flere leads og salg

Generer leads, der er mere tilbøjelige til at blive dine kunder.

brand-awareness-v2

Opbyg brand kendskab

Bliv fundet af dine kunder og skab mere kendskab til dine ydelser.

web-design-v2

Forbedre et ineffektivt website

Transformér dit website til en Lead genererings maskine til din virksomhed.

Tal med en WSI ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af ​​vores WSI Digital Marketing eksperter til at kontakte dig, så vi kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Julio-Vieira-Profile-Picture
”Under vores partnerskab med WSI fik vi syn for nye måder at markedsføre vores virksomhed på. I dag arbejder vi med statistik og mere præcise data og er klar over, at det digitale rum er et vigtigt redskab for Clinica da Mama til at positionere sig i et stadig mere konkurrencepræget felt."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, ejer.

Online omdømme

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World