Analyse og rapportering

Hvis du investerer penge i markedsføring af din virksomhed, skal du måle, hvor godt dine marketingaktiviteter leverer leads og salg. Vi hjælper dig med at foretage analyser og udvikle  kampagne rapporter.

Website designer working digital tablet and computer laptop with smart phone and graphics design diagram on wooden desk as concept

Rapporter samler data fra flere kilder i et samlet og nyttigt dokument

At samle, organisere og sammenligne data betyder, at du ved nøjagtigt, hvor godt dine aktiviteter klarer sig. Vi hjælper dig med at komme op med effektive måder at måle data på, så du kan lære af dem.

Woman connecting cellphone and laptop computer-1

Analyser udvikles parallelt med eksekvering

For at optimere effektiviteten af dine digitale marketing aktiviteter, skal du vide, hvad du skal gøre med de mange data. Vi kan hjælpe dig med de nødvendige værktøjer til at finde ud af, hvilke aktiviteter som fungerer, og hvordan du kan forbedre dem.

Group of young business people sitting in board room during meeting and discussing with paperwork

En samlet tilgang til analyser giver de bedste resultater

Med vores kapacitet indenfor analysearbejde kan vi hjælpe dig med at sammenligne og analysere dine marketingaktiviteter og dermed estimere det rigtige afkast af din investering.

Vidste du?

Medmindre beslutninger om dine marketing aktiviteter er baseret på data, gætter du bare. Her er nogle statistikker relateret til analyse og rapportering, der muligvis får dig til at tænke to gange om vigtigheden af data:

6X
Virksomheder, der anvender datadrevet marketing, er seks gange mere tilbøjelige til at være rentable
67%
67% af alle marketing personer mener, at hurtig handling er en primær fordel ved at bruge marketing analyse
46%
46% af alle marketing personer erkender, at det at bevise afkast af marketing er den største udfordring, de står over for i bestyrelseslokalet
90%
90% af alle marketing personer segmenterer data for bedre at målrette og engagere kunder

Vi gør mere end bare analyse og rapportering

At have korrekt analyse og rapportering konfigureret til dine digitale aktiviteter er kritisk, men hvis du ikke målretter mod de rigtige målgrupper, med de rigtige budskaber og optimerer dit website så det konverterer optimalt, så er intet vundet. Hvis du vil se resultater af dine digitale aktiviteter, så skal det hele hænge sammen.

Få flere leads og øget salg

Få flere leads og øget salg

Genererer leads, der er mere tilbøjelige til at blive dine kunder.

Øge brand kendskab

Øge brand kendskab

Bliv fundet af dine kunder og skab mere kendskab omkring dine ydelser.

Udvid dit online omdømme

Udvid dit online omdømme

Gør dine til dine største fans.

Forbedre et ineffektivt website

Forbedre et ineffektivt website

Transformér dit website til en lead genereringsmaskine for din virksomhed.

Tal med en WSI-ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af ​​vores WSI Digital Marketing eksperter til at kontakte dig, så du kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Julio-Vieira-Profile-Picture
”Under vores partnerskab med WSI fik vi syn for nye måder at markedsføre vores virksomhed på. I dag arbejder vi med statistik og mere præcise data og er klar over, at det digitale univers er et vigtigt redskab for Clinica da Mama til at positionere sig i et stadig mere konkurrencepræget felt."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, ejer.

Lad os tale analyse

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World