Opbyg brand kendskab

Vores digitale marketing eksperter hjælper dig med at opbygge dit brand på en måde, der skaber anerkendelse og kundeloyalitet.

LAD OS KOMME IGANG
brand-awareness

Er du klar til vækst i din virksomhed?

Vi tager os tid til at forstå din organisation og kunder og opbygger derefter en tilpasset strategi, der er i stand til at levere bemærkelsesværdige resultater.

www.wsiworld.comwp-contentuploads201904video-post-feature-image-2

Opret relationer og skab tillid med potentielle kunder

Brand kendskab betyder at sætte et "ansigt" på dit produkt i dine kunders bevidsthed. Skab muligheder på dit website, via e-mail og i sociale medier til at kommunikere, hvem du er, og hvad dit brand står for.

social-media-facebook-screen

Prioriter kundens engagement

Find ud af, hvor dine kunder er på internettet, og sørg derefter for, at du også er der. Kundens engagement på sociale medier er med til at bygge dit brand via relationer og konversationer som fører til øget ROI.

shutterstock_327369023

Brug inbound marketing til at opbygge dit brand

Gennem udvikling af rette indhold, såsom tekster, billeder, video m.v., kan vi hjælpe dig med at bygge et stærkt brand omdømme og gøre det til en autoritet inden for dit forretningsområde.

Vidste du at?

At opbygge brand kendskab gøres ved at opbygge din tilstedeværelse i dine potentielle kunders bevidsthed. Læs disse statistikker:

89%
89% af B2B-marketing folk siger, at brand kendskab er det vigtigste marketingmål
23%
Konsistent brand tilstedeværelse øger omsætningen med 23% i gennemsnit
50%
50% af forbrugerne følger mindst et brand på sociale medier
5-7X
I gennemsnit er fem til syv brand eksponeringer nødvendige, før nogen husker dit brand

Digitale marketing tjenester der opbygger brand kendskab

Branding er ikke noget håndgribeligt, som du kan holde i dine hænder; det findes i tankerne hos dine ideelle kunder og er et vigtigt aspekt af din marketingstrategi.

Digital-Marketing-Strategy

Alt hvad din virksomhed gør, hvad enten det drejer sig om salg og markedsføring eller de produkter og tjenester, du tilbyder, skal være skræddersyet til dine kunders personligheder. Vi kan hjælpe dig med at oprette personas til dine specifikke kunder.

LÆR MERE OM UDVIKLING AF PERSONA

Indholdet er mest effektivt, når du præsenterer det som en historie. En historie for en specifik målgruppe på et bestemt trin i deres købsrejse. Vi kan hjælpe med at forvandle dit indhold til den personlige historie, som folk eftersøger.

Lær mere om content marketing

Kold kanvas, direct mails og generiske e-mails er fortidens taktik. Effektive marketingstrategier i dag giver potentielle kunder mulighed for at finde dig, uanset størrelsen på din virksomhed.

Lær mere om inbound marketing

En betalt annonce aktivitet giver dig mulighed for skabe forbindelse til personer, der søger efter dine produkter eller tjenester. Vi kan hjælpe dig med at målrette dine kunder gennem en kombination af betalt søgning og SEO .

LÆR MERE OM PAID SEARCH ANNONCERING

Ved hjælp af automatiserede værktøjer til markedsføring kan din salgs- og markedsføringsproces køre problemfrit i baggrunden, hvilket i sidste ende sparer dig tid og penge. Uanset størrelsen på din virksomhed har vi et marketing automatiserings værktøj, der vil fungere for dig.

Lær mere om marketing automatisering

Når du gør det rigtigt, kan e-mail-marketing være en af ​​de mest effektive marketing taktikker til at pleje og engagere sig med sine kunder.

Lær mere om e-mail-marketing

Video har magten til at engagere og skabe opmærksom hos dine kunder som ingen anden type indhold. Vi kan hjælpe dig med at producere video marketing kampagner, der når dine potentielle kunder, hvor og når de køber.

Lær mere om video marketing

lead-gen-v2

Få flere leads og salg

Generer leads, der er mere tilbøjelige til at blive dine kunder.

online-reputation-v2

Udvid dit online omdømme

Gør dine kunder til dine største fans.

web-design-v2

Gør et ineffektivt website bedre

Transformér dit website til en Lead Genererings maskine til din virksomhed.

Tal med en WSI ekspert i dag

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger, får vi en af ​​vores WSI Digitale Marketing eksperter til at kontakte dig, så vi kan høre mere om det du har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mike-Chavez-Profile-Picture
”Det har været virkelig godt at arbejde med WSI, meget let og professionelt. WSI har gjort et godt stykke arbejde med min internetmarketing."
Mike Chavez - Mike Chavez Maleri, ejer.

Fokus på brand kendskab

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World