Precision Vision

WSI casestudie

Sundhed og velvære industrien

Vores klient, Precision Vision Edmond er en optometri praksis og optisk butik i Edmond, Canada. Ejeren, Dr. Selina McGee brænder for at levere den bedste service til sine kunder.


business-working

Udfordringen

Praksissen var blevet erhvervet og og nyt navn introduceret. Der var brug for hjælp til at skabe kendskab til det nye navn, give vidensbaseret informationer om øjenpleje og tiltrække nye patienter. 

digital-worldwide

Løsningen

Vi leverede Precision Vision Edmond et splinternyt moderne, informativt og responsivt website. Vi optimerede deres blog indhold, udviklede en plan for social media posts og implementerede en lokal søgestrategi.

future-growing

Resultaterne

De oplevede en stor stigning i nye patienter, der kom fra deres online tilstedeværelse, deres website opnåede top 3-placering for adskillige søgeord såvel som mange første-side organiske søgeord rangeringer på branchespecifikke søgeord. Invision Magazine (branchepublikation) udnævnte også deres website til det næstbedste optometrist-mobile website i USA.

quote-symbol-light-gray

"Vi har et rigtig godt samarbejde med WSI. Vi arbejdede tidligere med flere andre marketingbureauer, der ikke leverede resultater, og jeg kan med glæde sige, at det gør WSI. De hjælper med at bringe vores vision til live på en måde, der giver mening."

Dr. Selina McGee - Precision Vision Edmond, FAAO og ejer

 

Bliv en af vores glade kunder

Hvis du leder efter hjælp til digital marketing og er inspireret af Precision Vision Edmond-historien ovenfor, så kontakt os.

Del dine kontaktoplysninger med os. Herefter kontakter en af vores WSI Digitale Marketing eksperter dig og arrangerer et tidspunkt, der fungerer godt for dig til en mere detaljeret samtale eller et personligt møde.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os tale Digital Marketing

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World