JM Handel Logo

J&M Handel

Grossistvirksomhed

J&M Handel er en grossistvirksomhed placeret i Lille Skensved. J&M Handel så første gang dagens lys tilbage i 1999, hvor virksomheden startede ud med at være leverandør af materialer til indramningsbranchen. Sidenhen er virksomheden vokset og er nu flyttet i større lokaler og forhandler flere materialer end før - heriblandt karton, pap, glas til indramning, trælister, emballage, skumplader og meget mere.

business-working

Udfordringen

J&M Handel befinder sig på et marked, der på nuværende tidspunkt er et stykke bagud, når det kommer til digital markedsføring. J&M Handel har derfor haft et ønske om at fremstå mere synligt på den digitale front for derigennem at blive mere konkurrencedygtig.

digital-worldwide

Løsningen

I samarbejde med WSI har J&M Handel udviklet et mere moderne og optimeret website, der har styrket J&M Handel digitale position. Ligeledes har WSI stået for kommunikation via sociale medier såvel som nyhedsbreve. Derudover har WSI udviklet et digitalt salgsværktøj til J&M Handels sælgere som kan bruges ved kundebesøg. Det er herigennem muligt for sælgeren nemt at tilgå alt det materiale, som J&M Handel positionerer sig på gennem deres digitale markedsføring, når nuværende og potentielle kundeemner skal præsenteres for de ydelser, som J&M Handel tilbyder. Løbende afvikles der kampagner og tilbud som bliver tilkendegjort på J&M Handels website bl.a. i form af webbanners, som en del af nyhedsbreve samt som betalt annoncering på de sociale medier.

future-growing

Resultaterne

Den digitale markedsføring har givet genklang i branchen. Kendskabet til J&M Handel og de ydelser som J&M Handel tilbyder er steget. Dette kendskab og den opmærksomhed der er skabt har haft meget positiv effekt på salget.

quote-symbol-light-gray

"I samarbejde med WSI har fået lavet en mere moderne og optimeret hjemmeside, som har gjort vores forretning mere synlig for vores kunder. Vi har derudover også styrket vores relation til vores kunder gevaldigt, da vi igennem WSI har fået udviklet en stærk og mere effektiv kommunikation via sociale medier og nyhedsbreve. Ligeledes har vi fået udviklet et værktøj, som vores sælgere præsenterer, når de er ude til nuværende og potentielle kunder. Værktøjet er en god måde at vise vores kampagner, nyhedsbreve og andre markedsføringstiltag frem til folk, der ikke er skrevet op til at modtage dem i forvejen. Alt i alt har vi været utrolig glade for de ting, vi har opnået på den digitale front i vores tætte samarbejde med WSI."

-Henrik Madsen, direktør/ejer af J&M Handel

 

Bliv en af vores glade kunder

Hvis du leder efter hjælp til digital marketing og er inspireret af historien om J&M Handel, så kontakt os.

Del dine kontaktoplysninger med os. Herefter kontakter en af vores WSI Digitale Marketing eksperter dig og arrangerer et tidspunkt, der fungerer godt for dig til en mere detaljeret samtale eller et personligt møde.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os tale Digital marketing