logo_inforevision

inforevision

Revisionsfirma

inforevision er et voksende revisions- og konsulenthus med 17 partnere, 140 medarbejdere og 3100 kunder – primært mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Revisionsfirmaet arbejder bl.a. med revision, regnskab og rådgivning, skat, moms og afgifter, internationale forhold, interim-ydelser og it.

business-working

Udfordringen

inforevision havde en udfordring med deres kendskabsgrad både i forhold til deres virksomhed og deres ydelser. I mange år har inforevision eksisteret lidt i det skjulte uden et større fokus på kommunikationen. Revisionsfirmaet havde et ønske om at vise sig selv mere frem og dermed styrke kendskabsgraden til virksomheden for at få mere trafik til hjemmesiden og dermed øge salget.

digital-worldwide

Løsningen

WSI har hjulpet inforevision med at udnytte in-bound marketing, som nu er grundstenen til at positionere virksomheden som en tankeleder indenfor revisionsbranchen i hovedstadsområdet. Der har særligt været fokus på at fortælle den gode, opsigtsvækkende historie på de sociale medier – primært på LinkedIn. Løsningen, for at opnå mere kendskab, bygger på en Content Marketings Plan som er støbeskeen til inforevisions LinkedIn-kommunikation. Der er udvalgte en række temaer, som der hver uge postes to opslag ud fra. De to ugentlige post er nøglen for inforevision til at opnå den digitale succes, som ønsket lød på.

future-growing

Resultaterne

I 2020 har inforevision set en vækst på 70% i trafikken til deres website. Denne trafik er et resultat af fokus på kontinuerlig og frekvent udvikling, og deling af indhold på LinkedIn, som taler direkte til målgruppen og målgruppens interesser.

quote-symbol-light-gray

"Med hjælp fra WSI har vi øget vores trafik til vores hjemmeside markant. Særligt gennem kontinuerlig deling af emner på LinkedIn samt arbejde med SEO, har vi oplevet et stort engagement til vores ydelser og services. Vi kan mærke en stor forskel i interessen til inforevision, som vi ikke på samme måde har oplevet før, vi fik et samarbejde med WSI. Hos inforevision kan vi varmt anbefale WSI  til enhver virksomhed, der har brug for hjælp til at forbedre deres trafik til hjemmesiden gennem LinkedIn, SEO eller anden markedsføring."

-Rie Højgaard Kristiansen, Marketingskonsulent, inforevision

Bliv en af vores glade kunder

Hvis du leder efter hjælp til digital marketing og er inspireret af historien om inforevision, så kontakt os.

Del dine kontaktoplysninger med os. Herefter kontakter en af vores WSI Digitale Marketing eksperter dig og arrangerer et tidspunkt, der fungerer godt for dig til en mere detaljeret samtale eller et personligt møde.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os tale Digital marketing