Balloons Above the Valley-new

WSI casestudie

Rejse- og turistindustri 

Vores klient, Balloons Above the Valley, er et af de mest fremtrædende selskaber med luftballonflyvning i USA og er det førende selskab inden for luftballon flyvning i det nordlige Californien.

business-working

Udfordringen

Deres website var forældet, og de markedsførte sig ikke online. Derfor mistede de leads til deres konkurrenter, som var aktive digitalt.

digital-worldwide

Løsningen

Vi designede et nyt professionelt og mobilvenligt website og implementerede en fuld digital marketingstrategi (SEO, PPC, remarketing, social, indhold og videooptimering).

future-growing

Resultaterne

De fordoblede deres website-trafik. På under et år opnåede de over 700 klik pr. måned fra paid search, hvilket igen har øget deres online registreringer og indtægter.

quote-symbol-light-gray

"WSI har gjort et virkelig godt stykke arbejde med at re-designe vores website. Det er løftet fra at være almindeligt og funktionelt til forbløffende professionelt. Deres ændringer af hjemmesiden samt det responsive mobil website, SEO, PPC, sociale medier og artikelskrivning, har øget vores internettrafik såvel som vores forretning. Vi vil varmt anbefale WSI til enhver virksomhed, der har brug for en hånd med at forbedre deres internettrafik eller deres forretning. WSI er bureauet, der kan hjælpe!"

-Bob Barbarick, ejer / præsident for Ballons Above the Valley

 

Bliv en af vores glade kunder

Hvis du leder efter hjælp til digital marketing og er inspireret af historien om Ballons Above the Valley, så kontakt os.

Del dine kontaktoplysninger med os. Herefter kontakter en af vores WSI Digitale Marketing eksperter dig og arrangerer et tidspunkt, der fungerer godt for dig til en mere detaljeret samtale eller et personligt møde.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os tale Digital marketing

Luk WSI Close Icon

Besøgende fra: United States?

Du er måske interesseret i at undersøge følgende

www.wsiworld.com

Det indeholder de samme interessante oplysninger om WSI og vores verdensomspændende netværk af digitale marketingkonsulenter, men indeholder mere information om vores arbejde i din region.

WSI in the World